U bevindt zich hier: Lichtadvies - Lichtplan Lichtadvies zakelijk  
 LICHTADVIES - LICHTPLAN
Lichtadvies zakelijk
Lichtadvies particulier

LICHTADVIES ZAKELIJK
 

Lichtadvies zakelijk

Anneke Bulstra van Interieur en Licht kan de zakelijke markt deskundig adviseren. Zij heeft naast het lichtdiploma vervolgens de opleiding HBO Lichtontwerpen succesvol afgerond. Zij heeft zich sindsdien bezig gehouden met het maken van lichtplannen en het verzorgen van licht- en interieuradvies voor particulier en bedrijf. Licht is haar passie en is vaak het ondergeschoven kindje bij het inrichten van een bedrijf. Dit is een gemiste kans - met de juiste lichtoplossing wordt er intensiever gewerkt, biedt het veiligheid, geeft het zelfvertrouwen en zorgt het in winkels voor meer verkoop.

Lichtadvies is veel meer dan het adviseren van een paar lampen. Er wordt gekeken welke functie de verlichting moet hebben, waar het volgens de NEN aan moet voldoen, de stralingsbundel , kleurtemperatuur enz. Anneke Bulstra kan alle merken leveren en op maat gemaakte professionele lichtplannen maken , niet alleen in 2D maar ook in 3D, desgewenst met lichtberekeningen. Ook kan zij een lichtobject ontwerpen en vervolgens maken.

Anneke Bulstra heeft samen met de Galerie en Kunstuitleen van Artxpoze de handen ineen geslagen. In de showroom van Artxpoze is ruimte vrij gemaakt om exclusieve designverlichting te tonen . Verlichting die veelal met de hand gemaakt is en niet overal gekopieerd is zodat u echt iets bijzonders krijgt. U vindt in de showroom o.a. Arturo Alvarez, LZF, Secto, Luceplan, VISO , Next , Vibia, Wever en Ducré en meer. Naast deze fraaie armaturen kan zij ook zorgen voor de juiste spots, lichtrailsystemen enz.

Anneke Bulstra is op donderdagochtend aanwezig in de showroom van ArtXpoze op het Krachtenveld 52. Verder werkt zij op afspraak. Tijdens de openingsuren van ArtXpoze kunt u terecht op het Krachtenveld om te genieten van de prachtige designverlichting . 

Kantoor met functionele verlichting