U bevindt zich hier: Lichtadvies - Lichtplan Lichtadvies particulier  
 LICHTADVIES - LICHTPLAN
Lichtadvies zakelijk
Lichtadvies particulier

LICHTADVIES PARTICULIER

Lichtadvies particulier

Anneke Bulstra heeft lichtoplossingen voor iedereen. Of het nu gaat om een individuele designlamp, spots of een lichtrail. Het kan allemaal.

Voor bestaande woningen kan zij vaak met originele lichtoplossingen komen. Zij kan hierbij putten uit alle designmerken en uit het netwerk aan professionals om zich heen.

Voor een nieuw te bouwen woning is een lichtplan in de allereerst beginfase aan te raden. Dit is de leidraad voor de installateur die hier dan al rekening mee kan houden. Dat scheelt heel veel meerwerkkosten en voorkomt teleurstellingen. Want, als er niet aan de verlichting gedacht is, zal het eindresultaat altijd tegenvallen.
Denk ook eens aan de buitenkant van de woning. Door de muren op de juiste manier aan te lichten komt het pand veel beter tot zijn recht en het geeft ook veiligheid.

In de Galerie en Kunstuitleen van
ArtXpoze is ruimte vrijgemaakt voor exclusieve designverlichting. Hier kunt u inspiratie op doen en u deskundig laten adviseren. Interieur en Licht kan alle designverlichting leveren ; ook al staat het misschien niet in de showroom.

Elke donderdagochtend is Anneke Bulstra van 09.00 - 12.00 uur zelf aanwezig op Krachtenveld 52. De andere dagen werkt zij op afspraak. Tijdens de openingsuren van Artxpoze kunt u ook terecht.