U bevindt zich hier: Lichtadvies - Lichtplan  
 LICHTADVIES - LICHTPLAN
Lichtadvies zakelijk
Lichtadvies particulier

LICHTADVIES EN LICHTPLAN
 

Showroom Finland 
Verlichting is de basis van onze interieurplannenEen goed lichtadvies maakt dat u niet alleen lampen heeft maar ook verlichting.


Licht is leven. Licht is kleur. Licht is alles. Licht is één van onze eerste levensbehoeftes . Zonder licht bestaat er geen kleur, bestaat er geen sfeer, bestaat er geen leven. Daarom is een goed lichtadvies van groot belang bij het inrichten. Verlichting kan een interieur maken en breken. Hoe mooi een ruimte ook is ingericht; het resultaat zal altijd tegenvallen als er niet aan het licht gedacht is. Ik werk het liefste met persoonlijk contact. In deze tijd van digitalisering is het uiteraard mogelijk bestanden aan te leveren om alvast een indruk te krijgen van de ruimte . Zelf vind ik het prettig en essentieel om een goed contact te hebben, zodat ik optimaal kan inventariseren wat de wensen en persoonlijke voorkeuren zijn. Op deze manier kom je samen tot een persoonlijk en op maat gemaakt advies.
Een bijzonder lichtobject op de grens tussen kunst en verlichting kan uw interieur net dat stukje extra uitstraling geven.


U kunt bij mij terecht voor :

(Creatieve) lichtoplossingen in een bestaand interieur

Lichtadvies bij een verbouwing

Lichtontwerp bij nieuwbouw

Buitenverlichting

Leveren van armaturen.

Akoestische lichtpanelen

Kunstlampen

Op maat ontworpen lichtobjecten


Lichtdiploma XXL
HBO Lichtontwerpen LR
www.nsvv.nl

 

U kunt ons mailen via info@interieur-en-licht.nl
Tel.nr.: 06-19802719