Tekstversie
U bevindt zich hier: Startpagina  

INTERIEUR EN LICHT: VOOR CREATIEVE OPLOSSINGEN
 

Wat kan Interieur en Licht voor u betekenen. Interieur en Licht is een ontwerpbureau in Zeewolde, Deventer en Ermelo . Ik maak voor u interieurontwerpen met als specialisatie Lichtplannen, Lichtadvies een Lichtontwerpen.
 


DESIGNVERLICHTING

Interieur en Licht en ArtXpoze op het Krachtenveld in Zeewolde hebben de handen ineen geslagen. In de showroom van Galerie en Kunstuitleen ArtXpoze is ruimte vrij gemaakt om exclusieve designverlichting te tonen. Verlichting die veelal met de hand gemaakt is en niet overal gekopieerd is zodat u echt iets bijzonders in huis heeft. U vindt in de showroom o.a. Arturo Alvarez, LZF , Luceplan, VISO, Next, Jacco Maris, Nexia, Davidts verlichting, Stout verlichting, Lumiere, Secto Design, Showroom Finland, Vibia, Wever en Ducré en meer. Ik lever niet alleen designverlichting , maar ook alle soorten inbouw- en opbouwspots en lichtrail systemen. Persoonlijk advies en persoonlijke benadering is waarvoor ik sta.
Ik adviseer u graag bij het maken van een lichtplan voor een bestaand huis of een nieuw te bouwen huis. Heeft U moeite met de akoestiek en/of heeft u een donkere muur in huis ? Dan zijn de op maat gemaakte en persoonlijk ontworpen akoestische lichtpanelen wellicht wat voor u. Voor iets heel bijzonders maak ik een lichtobject naar uw wens. Bij een lichtadvies streef ik er altijd ernaar om op een creatieve manier het esthetische te combineren met duurzaamheid

Een lichtadvies beperkt zich allang niet meer tot het adviseren van een lamp. Met de komst van de Ledverlichting vereist het ook parate kennis met betrekking tot alle veranderingen. Ik kan u daarin deskundig begeleiden. U kunt een kijkje nemen in de showroom aan het Krachtenveld 52 in Zeewolde. De Lichtstudio is gevestigd bij de Kunstuitleen en Galerie van ArtXpoze zodat U niet alleen kunt genieten van mooie designverlichting maar ook van alle fraaie kunst. U ziet dan ook meteen hoeveel licht kan betekenen. Niet alleen voor de sfeer in huis, maar ook voor de beleving van kunstwerken. Met goed licht komen schilderijen of foto's zoveel beter tot hun recht! 

Kunstlamp Nieuw bij Interieur en Licht is de Kunstlamp. De hier getoonde lamp is Betty Boop . Ik maak en ontwerp de lampen zelf. Binnenkort zijn er nog meer bijzondere en unieke zelfgemaakte lampen te zien. Verder kan ik ze ook op bestelling maken.
 

Akoestisch Lichtpaneel vogels Dit lichtpaneel is een prototype. Door de uitsnedes komen de vogels tot leven. Ideaal voor een donkere muur aan huis !!
 

Lichtpaneel levensboom Dit lichtpaneel wordt in opdracht gemaakt. Hier zien we hoe het beeld er uiteindelijk uit moet gaan zien. De uitsnedes zijn nu klaar. Wordt vervolgd.....