Tekstversie
U bevindt zich hier: Startpagina  

INTERIEUR EN LICHT: VOOR CREATIEVE OPLOSSINGEN

Wat kan Interieur en Licht voor u betekenen?Interieur en Licht is een ontwerpbureau in Zeewolde, Ermelo en Deventer, voor interieurontwerpen met als specialisatie het maken van Lichtplannen, Lichtadvies en bijzondere Lichtontwerpen. 

Nieuw bij Interieur en Licht: Designverlichting


Onlangs hebben Interieur en Licht en
ArtXpoze op het Krachtenveld in Zeewolde de handen ineen geslagen. In de showroom van Galerie en Kunstuitleen ArtXpoze is ruimte vrij gemaakt om exclusieve designverlichting te tonen. Verlichting die veelal met de hand gemaakt is en niet overal gekopieerd is zodat u echt iets bijzonders in huis heeft. U vindt in de showroom o.a. Arturo Alvarez, LZF , Luceplan, VISO, Next, Jacco Maris, Nexia, Davidts verlichting, Stout verlichting, Lumiere, Secto Design, Showroom Finland, Vibia, Wever en Ducré en meer. Wij leveren niet alleen designverlichting , maar ook alle soorten inbouw- en opbouwspots en lichtrail systemen.
 
 

Designverlichting bij ArtXpoze. In de galerie-en kunstuitleenruimtes is een doorlopende presentatie van bijzondere lampen te zien die allemaal bij Interieur en Licht te koop zijn.
Kunstlamp; nieuw bij Interieur en Licht

Nieuw bij Interieur en Licht is de Kunstlamp. Een lamp gemaakt door Anneke Bulstra. Hier ziet u de lamp Betty Boop . Houd de website in de gaten. Binnenkort kunt u nog meer bijzondere en unieke zelfgemaakte lampen zien.


 
 Laat u adviseren bij het maken van een lichtplan voor een bestaand huis of een nieuw te bouwen huis, het maken van een lichtconcept voor uw huis of bedrijf en alles daar tussenin. Heeft U moeite met de akoestiek dan zijn de op maat gemaakte en persoonlijk ontworpen akoestische lichtpanelen wellicht wat voor u. Voor iets heel bijzonders maken wij een lichtobject naar uw wens. Bij een lichtadvies streven wij altijd ernaar om op een creatieve manier het esthetische te combineren met duurzaamheid

Een lichtadvies beperkt zich allang niet meer tot het adviseren van een lamp. Met de komst van de Ledverlichting vereist het ook parate kennis met betrekking tot alle veranderingen. Interieur en Licht kan u daarin deskundig begeleiden. U kunt een kijkje nemen in de showroom aan het Krachtenveld 52 in Zeewolde. De Lichtstudio is gevestigd bij de Kunstuitleen en Galerie van
ArtXpoze zodat U niet alleen kunt genieten van mooie designverlichting maar ook van alle fraaie kunst. U ziet dan ook meteen hoeveel licht kan betekenen. Niet alleen voor de sfeer in huis, maar ook voor de beleving van kunstwerken. Met goed licht komen schilderijen of foto's zoveel beter tot hun recht!