U bevindt zich hier: Even voorstellen  

ANNEKE BULSTRA LR SOR

Interieur , licht en kunst; een drie-eenheid !

Interieur en Licht is opgericht door Anneke Bulstra. "Ik ben al van jongs af aan geboeid door interieur, licht en kunst en ben op vele vlakken creatief. Toen ik ging werken bij de Galerie en Kunstuitleen , maakte ik de stap van kunst naar interieur. Tijdens mijn opleiding voor Binnenhuisarchitectuur raakte ik gefascineerd door de invloed van verlichting op de sfeer en kleur in een vertrek. Daarom ben ik mij gaan specialiseren tot lichtontwerper. Als Lichtarchitect maak ik niet alleen lichtplannen op maat, maar kan ik ook de (design)verlichting verzorgen van begin tot eind.
Naast het realiseren van lichtplannen maak ik ook kunstlampen en akoestische lichtpanelen. Wilt u een bepaald thema voor een lichtpaneel dan kan ik dat ook voor u maken.

De opleiding tot lichtontwerper heb ik in eerste instantie gevolgd en afgerond met het behalen van het Lichtdiploma XXL. Vervolgens ben ik afgestudeerd voor HBO Lichtontwerper; een nieuwe opleiding in Nederland die opleidt op het hoogste niveau tot Creatief Lichtontwerper.

De Opleiding voor Binnenhuisarchitectuur heb ik gevolgd en afgerond met het behalen van het diploma. Het diploma is erkend door de Stichting Orde van Register Interieurontwerpers SOR. Het hiermee verkregen certificaat van "Master of Interiordesign" staat garant voor deskundigheid en kwaliteit."

Inmiddels heb ik al diverse projecten gerealiseerd; zowel in Nederland als internationaal.

Ik werk het liefste met persoonlijk contact. In deze tijd van digitalisering is het uiteraard mogelijk bestanden aan te leveren om alvast een indruk te krijgen van de ruimte . Zelf vind ik het prettig en essentieel om een goed contact te hebben, zodat ik optimaal kan inventariseren wat de wensen en persoonlijke voorkeuren zijn. Op deze manier kom je samen tot een persoonlijk en op maat gemaakt advies.


Anneke Bulstra LR SOR
Lichtdiploma XXL
HBO Lichtontwerpen
Opleiding voor Binnenhuisarchitectuur 

Anneke Bulstra LR