U bevindt zich hier: Tarieven en werkwijze
Terug naar: Startpagina
Algemeen:

Zoeken naar:

Werkwijze

TarievenEr zijn diverse mogelijkheden om tot een goed lichtadvies te komen.

Particulieren

A. Mondeling advies
Na een kort introductiegesprek waarbij de wensen worden besproken, lopen we met de plattegrond in de hand door het desbetreffende project. Op de tekening wordt aangegeven waar armaturen geplaatst kunnen worden. Tevens bespreken we welk type armatuur (wand, inbouw/opbouw, direct/indirect, vloer, etc.) met welke lichtbron het meest geschikt is om het beoogde resultaat te bereiken. Dit gesprek duurt maximaal 2,5 uur. Dit advies is voor uw elektricien een prima leidraad voor het elektraplan.
Kosten €180,00
Mocht u hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen van de opdrachtgever.

B. Uitgebreid advies
In een intakegesprek van ca. 1 uur worden uw wensen met betrekking tot type licht, sfeer, duurzaamheid en armatuurstijl besproken. Tijdens de tweede afspraak krijgt u een presentatie van het lichtplan. Daarbij krijgt u een plattegrond voorzien van de ingetekende armaturen, een armaturenvoorstel inclusief afbeeldingen, een overzicht van de lichtbronnen en een prijslijst. Deze presentatie duurt ca. 1 uur.
Kosten €350,00

C. Advies op maat
Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden. Daarom bieden wij tevens een advies op maat.
Uurprijs €75,00Binnen een straal van 20 kilometer rondom Zeewolde wordt geen kilometervergoeding gerekend. Daarboven geldt een vergoeding van €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Bedrijven

Eerst krijgt u een vrijblijvend gesprek waarin uw wensen en budget besproken worden. Vervolgens wordt het lichtplan uitgewerkt aan de hand van de plattegrond en de inrichting. Tijdens de tweede afspraak krijgt u een presentatie van het lichtplan. Daarbij krijgt u een plattegrond voorzien van de ingetekende armaturen, een armaturenvoorstel inclusief afbeeldingen, een overzicht van de lichtbronnen en een prijslijst. Desgewenst kunnen er lichtberekeningen en 3D-visualisaties gemaakt worden.

Voor bedrijven geldt een uurprijs van €65,00 per uur, exclusief BTW

Printerversie