U bevindt zich hier: Lichtadvies particulier
Terug naar: Lichtadvies - Lichtplan
Algemeen: Kunstlamp

Zoeken naar:

Lichtadvies particulier

Lichtadvies particulier

Voor alles is er een lichtoplossing. Of het nu gaat om een individuele designlamp, spots of een lichtrail. Het kan allemaal.

Bestaande woningen

Voor bestaande woningen kom ik vaak met originele lichtoplossingen. Ik kan namelijk niet alleen putten uit alle designmerken, maar heb ook een heel netwerk aan professionals om mij heen.

Nieuwbouw

Voor een nieuw te bouwen woning is een lichtplan in de allereerst beginfase aan te raden. Dit is de leidraad voor de installateur die hier dan al rekening mee kan houden. Dat scheelt heel veel meerwerkkosten en voorkomt teleurstellingen. Want, als er niet aan de verlichting gedacht is, zal het eindresultaat altijd tegenvallen.
Denk ook eens aan de buitenkant van de woning. Door de muren op de juiste manier aan te lichten komt het pand veel beter tot zijn recht en het geeft ook veiligheid.

In de Galerie en Kunstuitleen van ArtXpoze is ruimte vrijgemaakt voor exclusieve designverlichting. Hier kun je inspiratie op doen en je deskundig laten adviseren. Uiteraard kan ik alle designverlichting ook leveren ; ook al staat het misschien niet in de showroom. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik alle tijd en aandacht voor je heb.