U bevindt zich hier: Even voorstellen
Terug naar: Startpagina
Algemeen:

Zoeken naar:

Anneke Bulstra LR SOR

Interieur , licht en kunst; een drie-eenheid !

Interieur en Licht is opgericht door Anneke Bulstra. "Ik ben al van jongs af aan geboeid door interieur, licht en kunst en ben op vele vlakken creatief. Toen ik ging werken bij de Galerie en Kunstuitleen , maakte ik de stap van kunst naar interieur. Tijdens mijn opleiding voor Binnenhuisarchitectuur raakte ik gefascineerd door de invloed van verlichting op de sfeer en kleur in een vertrek. Daarom ben ik mij gaan specialiseren tot lichtontwerper voor particulier en bedrijf. Als Lichtarchitect maak ik niet alleen lichtplannen op maat, maar kan ik ook de (design)verlichting verzorgen van begin tot eind.

De opleiding tot lichtontwerper heb ik in eerste instantie gevolgd en afgerond met het behalen van het Lichtdiploma XXL. Vervolgens ben ik afgestudeerd voor HBO Lichtontwerper; een nieuwe opleiding in Nederland die opleidt op het hoogste niveau tot Creatief Lichtontwerper.

De Opleiding voor Binnenhuisarchitectuur heb ik gevolgd en afgerond met het behalen van het diploma. Het diploma is erkend door de Stichting Orde van Register Interieurontwerpers SOR. Het hiermee verkregen certificaat van "Master of Interiordesign" staat garant voor deskundigheid en kwaliteit."

Inmiddels heb ik al diverse projecten gerealiseerd; zowel in Nederland als internationaal.


Anneke Bulstra LR SOR
Lichtdiploma XXL
HBO Lichtontwerpen

Opleiding voor Binnenhuisarchitectuur

Afbeelding: Anneke Bulstra LR -