U bevindt zich hier: Portfolio Lichtprojecten  
 PORTFOLIO
Lichtprojecten
Project Salem USA
Lichtsculpturen met dynamische verlichting
Exterieur

Lichtplan nieuw te bouwen villa.

Voor een in aanbouw zijnde villa heb ik een lichtplan gemaakt waar de installateur mee kon werken. De eigenaren wilden een lichtplan voor het interieur en exterieur. Het plan moest zodanig zijn dat er respect was voor duurzaamheid in combinatie met gezelligheid. Gekozen is voor Ledverlichting met armaturen gemaakt van het natuurlijke materiaal bamboe voor de sfeer . Op deze manier wordt het esthetische gecombineerd met duurzaamheid. Hieronder volgt een kleine impressie van de gebruikte armaturen


 

Aansluitpunten voor de installateur

Gekozen armaturen

Klik hier om naar de galerie te gaan.Woonkamer

Interieur en Licht kan ook een lichtplan gemaakt in 3 D voor visualisatie. In dit ontwerp werd ook het interieur ontworpen . Ook bij het lichtplan werd rekening gehouden met duurzaamheid. De dynamische ledverlichting geeft in een handomdraai een feestelijke sfeer aan de ruimte. Zwevende armaturen aan het plafond zorgen ervoor dat het hoge plafond optisch lager lijkt. De spotjes aan de wand zorgen voor sfeer terwijl de lichtbundel tegelijktertijd de vormgeving van het plafond versterkt.


 

leeshoek neutraal led

Impressie woonkamer

Klik hier om naar de galerie te gaan.Bar

Voor de bar werd er gebruik gemaakt van dynamische ledverlichting waardoor de bar in een handomdraai van kleur kan veranderen . Aan het plafond werd een verlaagd gedeelte gemaakt waardoor het plafond ook met dynamische verlichting aangelicht kan worden.


Bar impressie

Klik hier om naar de galerie te gaan.Entree bioscoop

In de entree van de bioscoop werd de keus voor armaturen in de vorm van vliegende schotels gemaakt. Door het gebruik van verschillende hoogtes en ze in verschillende richtingen te hangen, lijkt het alsof ze door de ruimte heen komen vliegen. Dit alles geeft het een science fiction- achtige sfeer.


Entree bioscoop

Klik hier om naar de galerie te gaan.Dansplateau
 

Dansplateau met dynamische ledverlichting

Badkamer

Deze badkamer moest een moderne, bijzondere verlichting krijgen. Subtiel, maar toch anders. Gekozen is voor ledverlichting die als een soort sterretjes uit de wand komt , gecombineerd met sfeervolle wandlampjes en ledverlichting bij de wasbak die van kleur kan veranderen.


Badkamer

Klik hier om naar de galerie te gaan.Havenkwartier Deventer

De Kunstuitleen in Deventer is gesitueerd in het voormalige Davo-gebouw in het Havenkwartier. Het historische pand is volledig gerestaureerd. Op basis van deze gegevens heeft Interieur en Licht een inrichting gemaakt die recht doet aan het authentieke karakter


Havenkwartier Deventer

Klik hier om naar de galerie te gaan.