Tarieven

Er zijn diverse mogelijkheden om tot een goed lichtadvies te komen.

Mondeling advies
Na een kort introductiegesprek waarbij je wensen worden besproken, loop ik met de plattegrond in de hand door het desbetreffende project. Op de tekening wordt aangegeven waar armaturen geplaatst kunnen worden. Tevens bespreken we welk type armatuur (wand, inbouw/opbouw, direct/indirect, vloer, etc.) met welke lichtbron het meest geschikt is om het beoogde resultaat te bereiken. Dit gesprek duurt maximaal 2,5 uur. Dit advies is voor de elektricien een prima leidraad voor het elektraplan.

Kosten €180,00

Mocht je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen van de opdrachtgever.

Uitgebreid advies
In een intakegesprek van ca. 1 uur worden je wensen met betrekking tot type licht, sfeer, duurzaamheid en armatuurstijl besproken. Tijdens de tweede afspraak krijg je een presentatie van het lichtplan. Daarbij krijg je een plattegrond voorzien van de ingetekende armaturen, een armaturenvoorstel inclusief afbeeldingen, een overzicht van de lichtbronnen en een prijslijst. Deze presentatie duurt ca. 1 uur. Een en ander is wel afhankelijk van de grootte van het project.

Kosten ca. €350,00

Advies op maat
Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden. Daarom bied ik ook een advies op maat.

Uurprijs €75,00

Binnen een straal van 20 kilometer rondom Zeewolde wordt geen kilometervergoeding gerekend. Daarboven geldt een vergoeding van €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.