Het mysterie van een lichtknopje

Een tijdje geleden werd ik gebeld . Via mijn website hadden ze gelezen dat ik lichtplannen op maat maak. Het stel had een bestaande woning gekocht en ze konden het maar niet gezellig krijgen . Het was er veel te donker en een boek lezen was er al helemaal niet bij.

Ik sprak met hen af dat ik langs zou komen als het al donker was. Toen ik bij de woning aankwam scheen er maar weinig licht van binnen naar buiten. Ik ging naar de woonkamer en jawel : Je kon bijna niets zien en de ruimte was somber . Er brandden een aantal sfeerlampjes en dat was het.

Ik keek eens om me heen en zag naast de sfeerlampjes nog hanglampen en leeslampen. Maar die waren allemaal uit ! Voorzichtig vroeg ik of daar een reden voor was en of ik het licht niet aan mocht doen. Stomverbaasd keken ze me aan en vroegen me toen: Moet dat dan ? Ik liep naar de lichtknopjes en deed vervolgens het licht aan. En jawel : de woonruimte was meteen een stuk gezelliger…. #

Uiteraard heb ik nog wat andere tips en adviezen gegeven. De mensen waren heel blij met mijn aanbevelingen. Maar het meest opmerkelijke was toch wel dat ze niet gebruikten wat er al was….

Tsja mensen . Een lichtknopje dient echt ergens voor….

Wil je weten wat voor mysteries er nog meer achter een lichtknopje zitten , heb je problemen met de verlichting in je bestaande woning of laat je een huis bouwen ? Weet je niet welke armaturen je moet gebruiken ? Neem dan contact op voor het maken van een lichtplan op maat.