Lamp met mannelijke benen

Wat voor associatie heb jij bij de benen van een man?

Een paar blogs geleden had ik het over de paspoppen die ik op de kop had getikt. Wat ik met het vrouwelijke onderstel heb gedaan heb ik jullie al laten zien. Maar ik had ook nog een mannelijk exemplaar. Wat zou ik daar eens mee doen?

Ik hou persoonlijk wel van een stukje humor in mijn werk , dus ik had al snel een idee. Niet alleen de vrouwelijke helft zou ik met spuitwerk lingerie ‘aantrekken’ , maar ook de man. Maar dan niet rood, maar zwart.

Eerst alles afplakken. En geloof me : dat is een hele klus, vooral als er ook jarretels komen die er strak uit moeten zien…. Vervolgens laagje voor laagje spuiten en als kers op de taart een tattoe vlak boven met miniscule slipje.

Ondertussen hard op zoek gegaan naar een geschikte lampenkap . Uiteindelijk had ik er één gevonden met velours. Op zich stond het wel goed, maar het geheel miste toch nog iets. Het was te gewoontjes,

Tot grote wanhoop van mijn man bewaar ik alles voor het geval dat….. Zo ook de kleren en alles wat erbij hoorde van onze bruiloft. Ik droeg toen een goudgele jurk met zwarte accessoires , waaronder een zwarte boa en een zelfgemaakte zwarte hoed met gele voile en roosjes. Die boa kon ik nu goed gebruiken. Ik bevestigde de veren op de lampenkap en dat stond meteen een stuk beter.

Toch miste er iets. Ik heb van alles geprobeerd; grote veren , kralen, zelfs even gedacht over een zweepje. Maar dat was het toch niet.

Opeen wist ik het. In mijn voorraad linten, kralen, stofjes (ik kan geen fourniturenwinkel inlopen zonder iets te kopen dat vast wel eens van pas kan komen ) had ik nog iets bijzonders liggen met allemaal glimmers. En dat was het helemaal. Heerlijk over de top, zoals ik het me voorgesteld had. Eindelijk was de lamp helemaal af en kun je hieronder het resultaat bewonderen.

Je bent nu aan het einde van mijn blog gekomen. En ik ben benieuwd wat nu jouw associaties zijn bij mannelijke benen. Voel je vrij om een reactie te plaatsen….

Heb je interesse in deze unieke, fantastische lamp ? Hij staat in de Galerie van Artxpoze op het Krachtenveld 52 in Zeewolde tel.nr. 036-5225229. Of neem contact op met mij