Simpel trucje om een donkere muur sfeervol te maken

“Ik heb zo’n lange donkere muur in mijn huis. Ik krijg er geen sfeer in”.

Waar ligt dat aan. Je hebt prachtige meubels gekocht, ijverig de muur gesausd. En in de zomer ziet dat er prachtig uit. Maar dan komen de donkere dagen er aan. De muur die er eerst zo sfeervol uit zag is nu somber en naargeestig.

Hoe kan dat nu. Stel je voor dat je ’s avonds in het donker buiten loopt. Dan zie je ook geen kleuren of contrasten. Dat is binnen net zo. Zonder licht is er geen kleur en geen levendigheid in je huis. Verlichting is jammer genoeg meestal de sluitpost, terwijl dat het belangrijkste is voor de leefbaarheid in je woning.

Een simpel trucje om de donkere muur sfeervol te krijgen is door een klemspotje van onder op je planten te richten . Hierdoor krijg je een fraai lichtspel op de muur en leeft die helemaal op.

“Ik ben zo blij met jouw tip. In een handomdraai had ik in plaats van een saaie muur licht en levendigheid in mijn huis “.

Heb jij ook moeite met de verlichting in huis ? Of laat je een nieuw huis bouwen en wil je weten hoe je dit moet doen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een lichtplan.