Heel veel paspoppen gekocht

“Ik kan uit een faillissement een aantal paspoppen kopen. Zullen we dat doen ?”

Met deze merkwaardige vraag kwam mijn man een paar jaar geleden op de proppen. In eerste instantie zag ik er niets in, maar opeens kreeg ik een helder idee ! Ik wil van deze paspoppen lampen maken ! Zo gezegd, zo gedaan ! Een bod uitgebracht en geaccepteerd !

Mijn man ging de poppen ophalen en tot onze grote verbazing bleek het om een enorme hoeveelheid te gaan. Hij kwam met een grote bestelbus vol onderdelen terug. Het bedrijf, de woonkamer lag vol met rompen, armen, benen, handen, voeten, platen. Geen stukje vloer was onbezet.

Uiteindelijk bleek het een enorme kluste zijn om alle onderdelen bij elkaar te zoeken en te kijken welke paspoppen compleet waren en welke beschadigd. Ondanks dat er een aantal onbruikbare bij zaten bleven er nog veel te veel over. Overal stonden de poppen ; In de woonkamer, de hal, de slaapkamer, de zaak…… Gelukkig konden we er een paar verkopen.

Toch hebben er heel lang heel veel paspoppen in de woonkamer gestaan. Op een gegeven moment wen je er zelf aan, maar als er bezoek kwam zag je aan de verbaasde blikken dat het toch niet zo normaal was….

Ben je nou nieuwsgierig geworden wat er uiteindelijk geworden is van mijn paspoppen en hoe zo’n lamp er dan uit komt te zien ? Hou dan mijn blog in de gaten.