“Wat een gave lamp. Zo eentje wil ik ook wel!”

Hij kwam voor een rekenmachine maar zijn ogen vielen bijna uit zijn kassen toen hij dit zag…

In mijn vorige blog schreef ik over mijn avontuur met de paspoppen. Al snel had ik een idee over wat ik met een vrouwelijk en mannelijk stel benen wilde. Ik wilde ze eerst gaan spuiten. Maar ja; dat kun je niet in je huis doen. Uiteindelijk terechtgekomen in een loods in Deventer. Na een hele dag plakken en spuiten waren mijn ‘benen’ klaar . Ik laadde ze in in mijn auto en nam ze mee naar huis. Bij de stoplichten heb ik heel wat rare blikken gezien van mensen die toevallig in mijn auto keken…

Thuisgekomen dacht ik dat ik er simpel een fittinkje in kon draaien en klaar. Helaas ging dat niet. Het model liep scheef af. En je wilt natuurlijk geen scheve lampenkap er op. Na eindeloos zoeken en oproepen op facebook waar niemand op reageerde vind je dan eindelijk iemand die je daarbij kan helpen.

Ondertussen was ik ook ijverig op zoek naar een geschikte lampenkap. Ik had voor mezelf heel duidelijk wat ik wilde, maar natuurlijk nergens te vinden. Internet, marktplaats, kringloop winkels. Niets te vinden. Na een half jaar was het dan eindelijk gelukt

Bij het plaatsen van de kap zag het geheel er goed uit, maar er miste toch iets. Mijn korte carriere als hoedenmaker kwam mij hierbij goed van pas. Ik bedacht dat veren om de kap de finishing touch moesten zijn. Na weer uren priegelen (want dat is het) en eindeloos geduld was de lamp eindelijk klaar. Het resultaat is prachtig ! Met de dimbare afstandsbediening met led is hij ook nog eens helemaal van deze tijd.

De lamp heeft even in onze huiskamer gestaan en in die periode kwamen er een paar jongens langs om een rekenmachine af te halen. Het eerst wat ze zeiden was :”Wat een gave lamp. Zo eentje wil ik ook wel”.

Heb je interesse in deze unieke lamp? Neem dan contact op.